{ Paklah Jr.: Paklah Dah Pandai.. hehe.

Friday, 14 October 2011

Paklah Dah Pandai.. hehe.

Assalamualaikum..

Hari ni paklah nak post sambil promote blog2 yang paklah suka giler, tapi sebelum tu paklah nak bagitau sikit, semalam paklah tinggal blog sampai sehari sebab sibuk tolong mak siapkan presentation dia (sampai malam kot), masa paklah tinggalkan blog ni, macam2 yang jadi..(macam saspen je kan..hehe). Salah satunya :

1) Paklah terharu sangat2 sebab kak syaz@rozelt tag link blog paklah dalam blog dia, katanya entri paklah menarik dan nama kedua paklah (Sharafi) sama dengan nama adik dia. Untuk membalas jasa budi baik Kak Syaz ni, paklah pun nak tag dia jugak la dalam post paklah ni.hehe.. kepada blogger semua, paklah cadangkan korang pergi singgah dan follow blog kak syaz ni sebab dia memang baik sangat2 ! :D 


* Thanks kak syaz ! paklah sayang sangat2 dekat kak syaz ! hehehe..

2) Paklah dapat sifu baru la, tak sangka ada orang sudi nak ajar paklah ni kan.. hehe.kredit to pakjoe! memang paklah tengah cari sifu baru pun sebab paklah baru je berjinak dengan dunia blogger ni. header pakjoe pun macam serabut sikit tapi memang style! hahaha..

* Lepas ni paklah akan selalu pergi sembang dengan pakjoe.. wallah!

3) Paklah ada baca entri terbaru dari kawan baik paklah iaitu Sarah, paklah suka sangat baca entri tu ( ini cerita makcik ) sebab dia membawa maksud yang mendalam walaupun ayat2 dia agak serabut. hehehe.. btw, paklah nak tell the truth yang header blog paklah sekarang ni sarah yang buatkan. cantik tak? hehe.. sarah memang terer! dah banyak kali dia tukar header ( bawah ni yang latest )sebab dia terer guna software Adobe Photoshop, teringin la nak jadi terer macam dia.. insyaallah nanti paklah akan pergi berguru dengan dia. :D

* Paklah masih ingat janji paklah kat sarah.. pizza! hehe.. (sabar ye sarah, hari ni aku belanja ang..hehe)

4) Last skali, paklah nak ucapkan selamat hari lahir kepada kawan paklah yang baik hati, comel dan terbaik antara yang terbaik. hehe.. paklah paggil dia ana.hari ni besday dia.. paklah harap blogger pun ucapkan happy birthday kat dia jugak ok sebab paklah nak tengok dia happy. hehehe.. thanks semua! bawah ni paklah letak header dia yang lawa tuh. :D

* Happy Birthday ana, semoga panjang umur dan diMAHALkan rezeki.. hehehe.

Sekian saja entri paklah kali ni, paklah harap blogger semua suka dan jangan lupa untuk komen okeh? babai~




5 comments:

syaz@rozelt said...

hehe..k.syaz buat entry simple je tp paklah punye lg buat k.syaz rase terharuu..hhii..troskan berblog k..kena rajin update en3 baru selaloo..hehe

sarah hanafiah said...

ah aku mmg suka memeningkan orang kan hakhak

Paklah Jr. said...

haha.. kak syaz the best. :D

sarah, ang mmg.. lg byk post mcm tu lg pening aku. :D

Panggil Aku Han said...

hahah..thanks ye..^_^

Paklah Jr. said...

ana, paklah nak amik pic besday tu tapi pegi letak header pulak.. hehe. lebih kurg je kn.. :D