{ Paklah Jr.: Kekasih Hati | Episod III (akan bersambung...)

Monday, 17 October 2011

Kekasih Hati | Episod III (akan bersambung...)


Paklah sebenarnya rancang nak sambung cerita Kekasih Hati yang paklah dah buat sebelum ni, dah ada dua episod ( Episod I dan Episod II ).. semua sekali ada 4 episod. tapi masalahnya mood paklah nak story episod III belum datang lagi. inikan pulak episod IV.. 

Alasan utama paklah sebab tak ada mood adalah disebabkan watak heroin yang paklah dah mention dalam Episod II.. bila paklah ingat balik pasal minah tu mesti paklah sakit hati. jadi paklah minta maaf kepada sapa2 yang tertunggu2 episod III ni.. paklah akan post dalam masa terdekat. tapi sebelum tu paklah akan post pasal benda lain jugak.tak nak la biar blog kosong je kan..

Paklah doakan semoga mood paklah kembali normal dan  boleh story pasal minah tu.. siapa yang baik hati doa la untuk paklah jugak sebab episod III ni lagi menarik dan ramai watak baru. mesti korang suka.. ( :D )

Sekian sahaja dari paklah.. sapa yang marah2 tu paklah minta maaf ok. sekian... ( =_= )

1 comment:

Panggil Aku Han said...

xde hal la..boleh je tggu...:D