{ Paklah Jr.: Memori

Sunday, 27 November 2011

Memori

Assalamualaikum wbt..

Disebabkan rumah paklah tak ada internet selama dua minggu, jadi paklah dok saja je la dalam rumah..kadang2 tu tengok movie yang ada dalam laptop. memang bosan sangat..

Bila tak tau nak buat apa, paklah main la game Need For Speed Most Wanted, game lama je ni. kalau tak silap keluaran tahun 2005. masa tu paklah baru tingkatan 1.. memang comel. hehehe..



Cakap pasal tingkatan 1, paklah nak story sikit.. disebabkan masa darjah 6 paklah dah biasa pakai songkok, jadi bila naik tingkatan 1 pun paklah pakai songkok juga. tambah pulak, kepala paklah botak..hahaha. dah la telinga capang.

Tapi dah besar muka paklah pun dah 'kembung', jadi dah tak ketara sangat capang tu. nampak biasa je la..erm, kembali ke tajuk asal. bila dah ada internet ni, mungkin paklah akan selalu update kot blog ni. tak pasti lagi la sebab takut2 nanti internet putus balik ka. sapa yang tau kan..hmm.

Paklah tengah tunggu untuk sambung belajar bulan 1 nanti.so bila banyak masa ni paklah akan mengadap laptop je la. insyaallah.. k la babai.

- Abdullah Sharafi -

2 comments:

SH said...

knpa smbg bljar bulan 1 ?

Paklah Jr. said...

aku nak story la ni, tapi bukan ang dah tau ka?